A gyerekzenekar

 

A történet

Az ISZKIRI egy modern, vagány gyerekzenét játszó zenekar. Tagjai gyakorló apukák, akik főállásban is gyermekekkel foglalkoznak.
Ugyanakkor évtizedek óta profi zenészként is működnek, a legkülönfélébb zenei stílusokban.
2011 tavaszán döntöttek úgy, hogy civil foglalkozásukat és legfontosabb hobbijukat összekötik.

Így alakult meg az ISZKIRI gyerekzenekar, amelynek repertoárját könnyedén válogatták össze, hiszen külön-külön számtalanszor játszottak már gyermekközönség előtt.

 

A repertoár

A zenekar saját dalok tekintetében igen termékeny. Koncertjeiken igen nagy sikerrel adják elő szerzeményeiket, de természetesen emellett felcsendülnek a legnépszerűbb magyar gyerekdalok is.

 

A tagok

 Iszkiri gyerekzenekarban énekes, gitáros, zeneszerző, dalszövegíróBaraczka Gergő – gitár, ének

8 éves kora óta foglalkozik zenével.
A hétköznapok során édesanyjával közösen egy kis magánóvodát üzemeltet, egy általános iskolában gitárt tanít, nyaranta pedig kisiskolásoknak szervez táborokat.
Gergely kiváló meseíró is, a “Józsefvárosi királylány” meséjét itt olvashatjátok, és a vele készült interjút megnézhetitek.

az Iszkiri gyerekzenekar gitárosa, énekesDombi Ádám – basszusgitár, ének

Hatévesen hegedűn kezdte zenei pályafutását, 14 évesen vett először basszusgitárt a kezébe.
Tanítóként dolgozik, három gyermek édesapja.

az Iszkiri gyerekzenekar énekese, gitárosaCsikós Péter – banjo, gitár, ének

Peti virtuóz gitártudásának köszönhetően a világ számos pontján megfordult már – megjárta Karib-tenger vidékének fehér homokját és a Északi-tenger jeges partjait. Most a gyerekeket kápráztatja el fergeteges szólóival, mindenki nagy örömére.

 

Oláh Gabi – dob

Gabi 13 évesen kezdett dobolni. Számos hazai előadóval játszott együtt, 2018 januárjától szórakoztatja a gyerekeket a zenekarral, amit nagyon élvez. Emellett egy szakgimnáziumban tanít dobot és zenekari gyakorlatot.

 

Oszd meg, ha tetszett! Köszönjük!